24/11/08

El saben aquel que diu "Dissabte vam marcar 5 gols..." (Atlètic Masies de Roda 5 - Gurb 6)

"..però resulta que els altres en van fer 6!". Aquesta jornada i per raons òbvies no hi ha crònica. No cal explicar el mateix de cada setmana. L'equip pateix més desconnexions que una sub-estació de Fecsa. L'únic que cal és buscar la raó per la qual això passa. Mentrestant continuarem gaudint de la filosofia black panter. Això no canviarà mai. Força Masies!

Atlètic Masies de Roda: Ribas, Munts, Miki, Calm, Vicenç, Juanma, Baule, Kuni, Puigderrajols, Xuri i Jordi Sunyol. També: Barbens, Estragués, Maldo i Quim.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Craks!

Anònim ha dit...

Parlo desde la desconeixencia, pero us vaig seguint desde que un bon dia vaig descobrir el vostre blog i com no les histories que varau tenir al principi per fer l'equip, tambe us haig de dir que soc entrenador desde fa molts anys.
Aclarat tot aixo, jo crec , sense snims d'ofendre a ningu, que el vostre error va ser l'objectiu que us vareu plantejar al principi de temporada, m'explico, vareu fer una espectacular pretemporada que us va fer equivocar a l'hora de triar quin objectiu s'havia de proposar per un club que era nou en aquest mundillo, PRIMER DIVERTIR-SE i l'any segúent si es pogues donar la posibilitat formar un equip per pujar.
Ara ni pujareu i segons vaIg lleguint NI DISFRUTEU premisa importantissima a tercera regional!!
Anims i a continuar treballant per que si no a Sant Barlomeu podran riure i molt si us veuen tant desmotivats.

Anònim ha dit...

Totalment d' acord amb l' escrit de l' únic comentari. Si la situació vostra fos més bona, doncs tothom ja sabria què passaria. Faré memòria que a la primera jornada de lliga ja estaveu escrivint comentaris perquè portaveu 2 punts més que el Sant Bartomeu. I ara què???

Ells han sigut més senyors. No teniu raó.

Força Sant Bartomeu i Masies de Roda

Anònim ha dit...

Estic totalment d' acord amb l' unic comentari. Faré memòria que a la primera jornada hi havien comentaris de què tenieu 2 punts més que el Sant Bartomeu, i ara què??? Ells fan comentaris perquè en porten 4 més??? Ells han sigut més senyors i s'està demostrant que no teniu raó.

No vull que amb aquest comentari s' enfadi ningu. No és la meva intenció, només vull deixar clar que alguns potser s' equivoquen a l' hora de jutjar a les altres.

Força Masies