21/4/09

Un set a zero i retirada (Monestir 6 - AMR 4)

Gran espectacle i varietat de gols el que es va veure el passat dissabte a l'excel·lent camp municipal de Ripoll on el Monestir va superar els masiencs per un espectacular 6 a 4. El Masies va presentar novament una convocatòria curta d'efectius amb només 12 homes. Destaquem el retorn de Juanma a l'equip després d'unes quantes setmanes sense la nostra bruixola al mig del camp i de Munts absent les darreres setmanes per lesió facial. La primera part va ser realment nefasta pels homes de Jan Vilaregut donat que van encaixar 5 gols i només en van anotar 2. Val a dir que la majoria de gols van arribar després de greus errades defensives dels jugadors visitants i en ocasions al contraatac dels locals. La pilota no va tenir un clar dominador i el partit era un anar i venir continu. Pels masiencs van anotar Kuni i Quimet.
A la represa la cosa va millorar i els masiencs van volcar-se sobre la porteria dels de Ripoll amb una mica més d'èxit que en la primera part. El resultat d'aquest segon temps va ser de 1 a 2 pels nostres deixant el tenístic marcador final de 6 a 4. Van anotar pels visitants novament Quimet i Xuri de penal.
Poca història en un partit-espectacle sense control i de poc profit per als nostres. Ara toca encarar el darrers 4 partits de campionat amb la millor actitud possible i intentant disfrutar dels partits que queden.

Atlètic Masies de Roda: Ribas, Suárez, Miki, Calm, Vicenç, Juanma, Baulenas, Barbens, Kuni, Xuri i Quimet. També Munts.