21/3/09

Quin gol Quim Sunyol! (i ja està) (AMR 1 - Borgonyà 4)

Nova jornada de lliga la disputada aquesta tarda al municipal de Masies de Roda amb la visita del Borgonyà, equip de la zona tranquila de la taula i que a l'anada ja ens va vèncer. La novetat avui era la inclusió d'Esteve a l'onze inicial i de Mia a la banqueta a partir de la mitja part. Els nostres han sortit molt adormits al principi del partit i això ho ha aprofitat molt bé l'equip visitant. Ens torna a costar sortir enxufats i això es paga molt car. Un refús que ha caigut a la frontal l'ha aprofitat un visitant per superar per alt Ribas. I en una pilota que el mateix Ribas ha intentat rebutjar amb el peu fora de l'àrea malauradament ha anat a parar a peus d'un del Borgonà que amb una vaselina ha fet pujar el segon. Tot i això Baulenas i Esteve han tingut l'empat a 1 al seu abast però no han aprofitat les seves ocasions. El Borgonyà ha jugat bastant lliure i ha mogut molt bé la pilota entre línies. La primera part s'ha acabat sense gaire més a destacar.

A la represa els masiencs continuaven dormint i el Borgonyà ho ha aprofitat per continuar creant perill a l'àrea dels nostres. Fins que han aconseguit el tercer gol a favor seu. El Masies ha acusat aquí una davallada física molt important i pràcticament s'han rendit si no fos per l'estel·lar gol de Quim Sunyol que ha exhibit la seva velocitat, tècnica i xut per fer un bonic gol. I en un nou contraatac nou gol dels visitants que feia pujar el definitiu 1-4.

Victòria excessivament àmplia però sí merescuda del Borgonyà en una nova tarda desafortunada dels masiencs que també ha suposat el debut de Sabata com a jugador de camp en un Masies que ja fa massa dies que va curt d'efectius. Aquesta setmana doble compromís: dijous a les 22:00 al camp d'esports de Manlleu partit contra el Vinyoles i dissabte visita a les noves instal·lacions del Gurb. A veure si podem treure més profit d'aquests partits.

Atlètic Masies de Roda: Ribas, Vicenç, Miki, Suárez, Maldo, Calm, Baulenas, Xuri, Puigderrajols, Quimet i Esteve. També Kuni i Sabata.

1 comentari:

Anònim ha dit...

NOU BLOG DEDICAT A LA TERCERA REGIONAL GRUP 3.

http://terceraregional3.blogspot.com