8/3/09

El saben aquel que diu "Cadascú està on es mereix..." (AMR 2 - Ribetana 3)

El món del futbol està ple de tòpics. "Cadascú està on es mereix" en podria ser una mostra. Però vist el partit de dissabte al camp del Masies no s'ho creu ningú. Ni el Masies fa futbol per està on està ni la Ribetana va demostrar res de l'altre món. En aquest partit que suposava el debut d'Esteve Franquesa amb la samarreta dels masiencs es va poder veure un partit distret. Seguint la tònica dels 4 o 5 darrers partits els masiencs es van presentar amb ganes de fer un bon partit. Novament amb un número escàs d'efectius els nostres van mostrar una gran serietat en la primera part. La col·locació sobre el terreny de joc va ser perfecta com en els darrers partits obligant la Ribetana a jugar a pilotes penjades al seu davanter centre. El Masies al seu temps anava creant perilloses contres que portaven perill a la porteria visitant. En una d'aquestes jugades Xevi Puig va fer un bon xut amb la cama esquerra que es va convertir en un golàs que encetava el marcador. Però per aquelles coses del Masies en una jugada a la frontal de l'àrea local un davanter visitant va xutar, la pilota va tocar en Miki i Ribas no va poder arribar a treure-la. Empat a 1 en el marcador. I novament en un còrner mal refusat per la nostra defensa un jugador visitant remata la pilota i fa pujar el segon al marcador. Cadascú està on es mereix.
La segona part va mostrar una nova baixada de to físic dels jugadors locals. L'acumulació de minuts i la manca d'entrenament suposa una llosa massa important pels nostres. La Ribetana va dominar aquest segon temps. Però en una falta al pic de l'àrea Xuri va executar un xut magistral a l'estil Pernambucano que el porter visitant no va poder aturar a l'estil Valdés. Empat a 2 i més moral pels nostres que estaven fent un gran esforç. Aquest segon temps ja va comptar amb la participació-debut d'Esteve. Els de Ribes van començar a apretar més un cansat Masies i en un rebuig d'un corner un ribetà va engaltar un xut imparable que va suposar el 2 a 3 definitiu. D'aquí al final poca història més només lamentant l'expulsió de Baulenas encara no sabem perquè.
En resum cal felicitar la Ribetana per la visctòria. Són un conjunt que combina joventut i uns veterans que en la seva carrera han donat grans moments de futbol. Esperem que tinguin sort en la seva lluita per l'ascens. I una mica més d'humilitat. Per la nostra banda felicitar els masiencs perquè "con lo puesto" estem plantant cara a qui sigui. Encara que no guanyem partits donem una bona imatge i l'equip s'ho passa bé jugant.

Atlètic Masies de Roda: Ribas, Vicenç, Miki, Suárez, Maldo, Baulenas, Calm, Xuri, Puigderrajols, Kuni i Jordi Sunyol. També Esteve.