16/3/09

Desendollats (Seva 4 - AMR 0)

Mal partit el disputat ahir pels masiencs al municipal de Seva. Un terreny de joc molt dur i amb moltes clapes rebia l'Atlètic Masies de Roda que novament presentava una convocatòria amb un nombre d'efectius justet tenint només un canvi a la banqueta. El Seva va demostrar que té un conjunt força jove, ben dotat tàcticament i amb un estat físic envejable. La primera part va començar amb un penal més que dubtós en contra dels masiencs que el Seva va aprofitar per fer pujar el primer gol en el marcador. El Masies pràcticament no tenia la pilota tret de deu minuts del mig del període en que quan l'equip va tocar va estar més tranquil. El Seva mentrestant movia la pilota sense massa perill tot i que en un contraatac van fer pujar el 2 a 0 al marcador sense que Sabata hagués tocat la pilota encara.

A la represa es va accentuar el domini local i el poc encert dels masiencs. En dues noves ocasions el Seva va fer pujar dos gols més. El Masies va tenir alguna oportunitat però no s'hauria aconseguit cap gol ni jugant dos dies seguits.

Res més a dir d'un partit sense història clarament dominat per un conjunt que es va mostrar molt superior en el dia d'ahir i que si aconsegueix mantenir aquest nivell estarà en la disputa dels llocs de privilegi amb tota seguretat.

Atlètic Masies de Roda: Sabata, Suárez, Miki, Calm, Vicenç, Cornellà, Baulenas, Xuri, Jordi Sunyol, Kuni i Quimet. També Esteve.