28/2/09

Ni uns ni altres (Corcó 1 - Atlètic Masies de Roda 1)

Nova jornada la que s'ha disputat aquesta tarda al camp de l'Esquirol on els locals s'enfrontaven al nostre Masies. Per no trencar la tònica dels darrers partits els masiencs han presentat una convocatòria amb només 12 jugadors on hi havia com cada setmana dos porters, veient-se un dels dos, aquest cop Sabata, a vestir-se de jugador de camp. També ens ha fallat en Jan Vilaregut a la direcció tècnica doncs ha hagut d'atendre uns compromisos comercials. La primera part ha començat amb un Masies molt ben situat damunt del terreny de joc i controlant el partit. La veritat és que els masiencs han desenvolupat un joc esplendit en determinats moments del primer temps amb un joc vistós i amb unes combinacions de mèrit. Els locals amb prou feines podien treure's la pressió del damunt i trenar cap jugada. En aquest primer temps cal destacar les ocasions dels germans Sunyol, sobretot del rejuvenit Jordi, i de Puigderrajols que han aprofitat les passades en llarg de Baulenas per crear perill a la porteria visitant. En una d'aquestes jugades el Sunyol gran ha marcat el gol que avançava els visitants. Juanma a la sortida d'un corner no ha pogut superar per poc l'estirada del porter local en una brillant rematada de cap. Un resultat curt a la mitja part ja que els masiencs podien haver marxat al descans amb més avantatge.
A la represa els visitants han acusat l'esforç de les darreres jornades i els pocs entrenaments dels darrers dies i han baixat molt el nivell de joc. Els locals ho han aprofitat per apretar més i acostar-se amb força més perill a la porteria de Ribas. Una pilota al travesser ha estat l'avís del que vindria ja que en una falta prop de la frontal que Ribas ha desviat un davanter local ha fet pujar l'empat al marcador. D'aquí al final poca història més ja que tristament, i una setmana més, l'arbitre ha assolit el protagonisme del partit amb vàries decisions absurdes i desencertades pels dos costats.

Donem per bo l'empat ja que sumar sempre és bo i més amb la sequera de punts que està patint l'equip. De totes maneres ens quedem amb un regust amarg per les ocasions que l'equip sol desaprofitar en les primeres parts.

Atlètic Masies de Roda: Ribas, Suárez, Miki, Cornellà, Vicenç, Juanma, Baulenas, Maldo, Puigderrajols, Sunyol i Faleres.