22/2/09

Carnestoltes a Masies (Atlètic Masies de Roda 1 - Sant Boi 2)

El passat dissabte l'equip masienc recuperava un partit contra el Sant Boi que havia estat aplaçat pel mal temps en dates nadalenques. Una setmana més Jan Vilaregut comptava amb uns efectes mímins per afrontar aquest partit. Novament una convocatòria de 12 jugadors (amb 2 porters) que fa dies que dura i que està passant factura als masiencs. El partit va començar una mica ensopit amb un Masies molt ben situat al camp i no deixant espais als rivals. Sembla que per fi s'ha trobat un sistema que permet jugar amb tranquilitat a darrera i que ofega els rivals quan tenen la pilota. Però com a dia de Carnaval que erem doncs en la jugada més absurda una pilota morta dins l'àrea petita va permetre a un visitant afusellar Sabata i avançar de manera injusta els visitants. Futbol es así. Però els masiencs no van decaure i van demostrar que es pot fer bon futbol a 3a regional i van oferir una mitja hora de futbol digna d'un bon equip. Aquest bon joc només va portar un gol obra de Quim Sunyol que amb la seva faleritat de sempre va emprenyar tothom fins que va fer entrar la pilota a dins la porteria. Altres clares ocasions va tenir el Masies però el resultat a la mitja part va ser d'un empat a 1 que es feia curt pels mèrits dels locals.
A la represa va ingressar al terreny de joc Ribas que va jugar d'ariet amb alguna intervenció de mèrit. El Masies va sortir més cansat i acusant l'esforç fet a la primera meitat. De totes maneres no es va perdre mai la cara al partit i es va donar el que s'havia de donar com el dia del Sant Vicenç. El Sant Boi va apretar una mica més penjant pilotes a l'àrea i intentant aprofitar alguna de les faltes prop de l'àrea que els va oferir l'equip local. Però novament en una jugada injusta on el davanter visitant arrenca en fora de joc i tot i que Sabata va salvar l'u contra u de forma magistral un altre davanter visitant va fer pujar el segon gol al marcador. D'aquí al final poca història més perquè els locals van desaprofitar dues claríssimes ocasions de gol i prou feines hi havia a empaitar la pilota.
Resultat totalment injust pel que es va veure al terreny de joc i una setmana més on la sort no va acompanyar els nostres. La setmana vinent visita al camp del Corcó i a veure si podem recuperar efectius per poder oferir millors prestacions.

Atlètic Masies de Roda: Sabata, Vicenç, Miki, Calm, Maldo, Juanma, Baule, Puig, Xuri, Sunyol i Faleres. També Ribas.