17/2/09

Jan's eleven (AMR 1 - Sant Vicenç de Torelló 0)

Nova jornada de lliga la disputada dissabte passat al municipal de Masies on teniem la visita d'un dels equips capdavanters del nostre grup. El Sant Vicenç ja va demostrar al seu camp ser un bloc format per jugadors joves i que al seu camp van remenar la pilota d'allò més bé. A l'equip masienc moltes baixes donat el gran nombre de lesionats que tenim i on l'únic jugador de banqueta en aquesta convocatòria era Ribas que va haver de fer de jugador. El Masies va començar molt bé el partit amb un posicionament tàctic perfecte amb moltes cobertures i deixant pocs espais per jugar la pilota als visitants. Els interiors es van tancar molt bé i van ajudar moltíssim en tasques defensives. Això va permetre a Baulenas jugar més lliure a la mitja punta i liderar els contraatacs que els locals anaven protagonitzant aquest primera part. En una jugada aïllada i gràcies a la pressió que va fer Faleres a la defensa visitant un jugador de Sant Vicenç va fer una vaselina perfecte que va suposar l'únic gol del partit. Els visitants es van aproximar en comptades ocasions a la porteria de Sabata.
A la represa els masiencs van sortir igual de concentrats i ben posicionats al camp i els visitants van anar agafant uns nervis que no els van permetre fer el seu joc creatiu. Per l'equip visitant Puig i Baule van tenir a les seves botes el 2 a 0 però no es va aconseguir. Ribas va fer el seu debut com a jugador de camp en aquesta segona part. Al final del partit alegria pels locals doncs feia dies que no es podia celebrar una victòria. I aquesta davant d'un bon equip com és el Sant Vicenç.
A destacar l'entrega, ganes i ofici dels locals que ho van donar tot davant un rival complicat. A mantenir aquesta línia i a intentar recuperar efectius de cara als pròxims partits. De moment el proper dissabte ens visita el Sant Boi corresponent a una jornada aplaçada pel mal temps.

Atlètic Masies de Roda: Sabata, Vicenç, Cornellà, Calm, Maldo, Juanma, Baule, Xuri, Puigderrajols, Jordi i Faleres. També Ribas.



2 comentaris:

EL QUE MAI CORRE ha dit...

S´ha de destacar en el partit el gran partit de faleres que es va fer un fart de correr, tambe destacar el centre de la defensa el sempre incansable cornellà impecable fent un gran ¨DESGAS¨ fisic i sense LESIONAR-SE aixo si que es noticia.

EL QUE MAI CORRE ha dit...

S´ha de destacar en el partit el gran partit de faleres que es va fer un fart de correr, tambe destacar el centre de la defensa el sempre incansable cornellà impecable fent un gran ¨DESGAS¨ fisic i sense LESIONAR-SE aixo si que es noticia jeje.