12/10/09

Falta aire (AMR 0 - Gurb 1)

El passat dissabte es va disputar el partit Atlètic Masies de Roda - Gurb corresponent a la 3a jornada del campionat de lliga de 3a regional. Els masiencs venien de treure un punt del camp del Sant Boi que va semblar escàs pels mèrits dels homes de Jan Vilaregut. Aquesta setmana ens visitava un Gurb que havia guanyat els dos primers partits de lliga i era un dels líders de la categoria. Aquest equip presentava moltes cares noves de les que vam veure l'any passat doncs han canviat els equips de grup.
El partit no va començar massa bé pels locals que van estar més pendents de la falta d'aire de les pilotes que no pas de prendre'n el domini. El Gurb tot i no fer un futbol massa lluit dominava la situació i no passava problemes en defensa. Els locals no agafaven el seu lloc al camp i van anar almenys la meitat del primer temps a remolc dels gurbetans. En una badada defensiva un davanter visitant va rematar tot sol una centrada al segon pal que va suposar el que seria l'únic gol del partit. A partir d'aquí els masiencs es van treure la son de les orelles i van passar a dominar el partit amb més aproximacions a la porteria visitant defensada per Toni López. Sense massa efectivitat això si. D'aquesta manera i amb aquest resultat es va arribar a la mitja part.
La segona part va ser una continuació de com va acabar la primera. Domini dels locals i aproximacions a la porteria visitant sense crear ocasions clares de gol. D'aquesta manera es va arribar al final d'un partit que va suposar el debut de Xevi Puigderrajols aquesta temporada.

Creiem que és un resultat totalment injust doncs el Gurb no va fer pràcticament res per endur-se el partit. I consti que no és un tòpic. La falta d'aire va ofegar els masiencs. La setmana vinent visita al Borgonyà per intentar arreplegar la primera victòria de la temporada.

AMR: Toni, Suárez, Miki, Calm, Ifkiran, Munts, Cornellà, Esteve, Maldo, Quimet i Barbens. També Jaume, Xevi Puig i Pep.