5/10/09

New look + molt diàleg = Ocasió perduda (Sant Boi 1 - AMR 1)

El passat dissabte es va disputar la segona jornada de lliga que va enfrontar els masiencs contra el Sant Boi al camp d'aquests darrers. Els de Masies van disputar per segona jornada un partit lluny del seu camp doncs aquest es trobava ocupat per la carpa de la festa major del poble. La principal novetat de la convocatòria era la presència de Jaume Gudiol que va tenir l'ocasió de debutar en un equip orfe de tècnic doncs Jan Vilaregut no va poder acompanyar l'equip. En el seu lloc es va situar un molt motivat en el càrrec Xevi Puigderrajols que arrossega uns problemes burocràtics per tramitar la fitxa que no li ha permès debutar aquesta temporada.
Domini total i absolut. Així podríem qualificar la primera part que va fer un Atlètic Masies de Roda molt més agressiu i motivat que el que vam veure a Montesquiu el diumenge passat. Des de bon inici els visitants van prendre el control del partit i trenaven força bé assolint clares ocasions de gol que no es materialitzaven. Els de Sant Boi mentrestant aguantaven l'escomesa visitant i de tant en tant intentaven tímids atacs a la porteria de Toni. Ja en aquest primer temps el colegiat del partit va demostrar que li agrada dialogar amb els jugadors i en certes ocasions demostrava un timbre de veu potent. En una jugada d'atac visitant Xevi Barbens, que estrenava un look a lo Krilin, va veure el porter local visitant i en una acció que ja havia intentat uns minuts abans va fer una vaselina perfecta i va fer pujar el gol visitant al marcador. Fins a la mitja part domini masienc i un parell o tres de clares ocasions que podien haver sentenciat el partit. En aquest tram final Xevi Cornellà va començar a tenir unes molèsties al taló que només li permetrien disputar 5 minuts de la segona part.
Al segon temps la cosa va canviar. Els masiencs continuaven tenint ocasions de gol però el Sant Boi es va despertar i va prendre part del domini del partit que tenien els de Xevi Puigderrajols. La baixa de Cornellà també es va notar en un mig del camp que va baixar força d'intensitat i va perdre el control. Jaume Gudiol va debutar com a interior dret demostrant la seva velocitat i verticalitat. Una jugada d'infart dins l'area de Toni va estar a punt d'acabar amb el primer gol local però la defensa i un Toni molt encertat al llarg del partit van evitar el gol. Malauradament cap a les acaballes del partit una falta de força lluny xutada per un jugador local va entrar prop del travasser de la porteria d'un Ribas que havia subsituït Toni per lesió i va suposar l'empat per uns locals que potser no havien fet mèrits per merèixer tant premi.

La conclusió que traiem del partit de Sant Boi és que l'equip va millorar molt en actitud i que a mida que s'entonin alguns dels membres de la plantilla es poden aconseguir millors resultats que fins ara. La llàstima és que tindrem pocs partits tan controlats com el de Sant Boi per guanyar fora de casa. Destaquem l'arbitratge del partit doncs no recordem un àrbitre que corri els 90 minuts i parli tant amb els jugadors com el de dissabte. Més aviat hem de lamentar sempre el contrari del que comentem.

Atlètic Masies de Roda: Toni, Suárez, Miki, Calm, Rachid, Cornellà, Munts, Esteve, Maldo, Barbens i Quimet. També: Jaume, Vicenç, Vilar, Pep i Ribas.

Gols: Barbens (0-1).