28/9/09

Estrena de temporada amb novatada (Montesquiu 5 - AMR 1)

Aquest darrer diumenge es va produir l'estrena en lliga de l'Atlètic Masies de Roda 09-2010. L'equip presentava diverses novetats que van tenir l'oportunitat d'estrenar-se en lliga amb els masiencs. Després de tenir varis jugadors com a dubte fins a última hora vam aconseguir fer una convocatòria amb 14 jugadors. Val a dir també que el terreny de joc presentava un bon estat i que l'aigua que el va regar instants abans del partit va afavorir un joc ràpid i de precisió bàsicament per part local.

Ja des de ben aviat els del Bisaura van demostrar que tenen les mides d'un terreny de joc que facilita el seu futbol de toc i basat en la ràpida circulació de pilota dels seus davanters. Les ocasions a la porteria de Guillem Ribas no van trigar a arribar i els locals van assetjar la porteria d'un Ribas que es va mostrar molt encertat al llarg del partit malgrat el marcador pugui semblar el contrari. L'àrbitre del partit va anul·lar un gol als locals després d'una molt bona jugada per la línia de fons en considerar que la pilota havia sortit. Les jugades d'atac dels de Masies es limitaven als contraatacs que protagonitzava Quimet. Però en una jugada trenada dels locals va arribar el primer gol. Era qüestió de temps. Pocs minuts després el porter local va ser expulsat en entrar a destemps a Quimet. Tot i això la primera part va acabar tal com estava. Lamentar d'aquest primer temps la lesió que va patir Xuri i que va precipitar el debut de Toni.

A la represa, i a pesar de jugar amb un home més, va arribar la davallada dels masiencs. Primer 2 a 0 pels locals i a posteriori Quimet va aprofitar per marcar després d'un bona jugada per l'esquerra de Maldo. A partir d'aquí festival de gols locals que va deixar l'inflat marcador final del partit. Res a dir del resultat doncs els locals es van mostrar plenament superiors al llarg de tot el partit. Només lamentar l'actitud d'un espontani que va saltar al terreny de joc a no se sap què fer.

Destaquem el debut de Pep Garriga amb el Masies així com el de Toni com a jugador de camp en cedir el seu lloc a Ribas. Falta una mica de rodatge per adaptar els nous jugadors donat que la pretemporada ha estat molt curta. La setmana vinent nou partit fora de casa, aquest cop a Sant Boi de Lluçanès on l'any passat ens van fer una maneta. Esperem que l'equip reaccioni com cal.

Atlètic Masies de Roda: Ribas, Vicenç, Miki, Suárez, Martí, Munts, Barbens, Vilar, Maldo, Quimet i Xuri. També Toni, Cornellà i Pep.

Gols: Quimet (2-1)

1 comentari:

Jugador 3ª Reg ha dit...

AIXÓ DE L´ENTRADA D´UN PERSONATGE AL CAMP NO ÉS CAP NOVETAT EN UN LLOC COM MONTESQUIU, SINÓ MÉS HAVIAT UNA COSA HABITUAL, O UN COP DE PUNY, UN INSULT, UNA ESCUPINADA, ...