7/9/09

Comença una nova temporada!!

La setmana passada van començar les sessions d'entrenament de l'Atlètic Masies de Roda que encara la que serà la seva segona temporada després d'un any de debut irregular. L'equip estarà ubicat en el mateix grup de la 3a Regional on estava l'any passat i on hi haurà poques variacions en els seus components. Destacar que aquest any serem un grup de 16 equips i així s'evita el calendari apretat que vam patir l'any passat i que ens va passar factura. Ens estalviem combinar turrons i futbol i podrem gaudir d'un Nadal plenament familiar amb pràcticament un mes de vacances.
L'equip també presenta novetats doncs s'han fet una sèrie d'incorporacions i també hem tingut baixes. Comencem pels que deixen la disciplina del Masies i a qui donem gràcies per la seva dedicació i entrega que van donar a l'equip la temporada passada. També gràcies a ells això va arrencar i avui en podem continuar parlant. Baule, Kuni, Jordi Sunyol, Juanma, Estragués, Arumí i Jordi Cornellà gràcies per haver format part de l'Atlètic Masies de Roda!
Entre els nous trobem en Martí, Eloi Vilà, Jordi, Toni i Mia. Tindrem temps per anar-los veient en acció al Municipal de Masies.
Sense més preambuls, bona temporada a tothom!!