7/9/09

II Trofeu Quiquet Ribas (AMR 4 - Viladrau 0)

El passat dissabte es va disputar la 2a edició del trofeu Quiquet Ribas al Municipal d'Esports de Masies de Roda. Malauradament en Quiquet ja no es troba entre nosaltres i per això el trofeu adopta un caire memorial per retre un homenatge a qui tant va fer per la vila de Masies de Roda. Els seus fills Francesc i Esteve van ser els escollits per representar l'homenatjat en aquest partit.

El matx va enfrontar els locals contra el Viladrau. Es tracta d'un equip que forma part de l'altre grup osonenc de 3a territorial i amb qui no jugarem aquest any doncs. És un equip molt jove i que ha patit una forta remodelació els dos darrers anys. També hem de destacar la gran esportivitat amb la que es va desenvolupar un partit que va tenir gols i va ser força distret.
Hi va haver 2 gols en cada temps de joc. En la primera part un defensa visitant va introduir la pilota en la seva porteria després d'una centrada de Quimet (que ha tornat en forma de vacances i que amb el 10 a l'esquena sembla un altre) i amb un xut de falta de Miki que va entrar per l'escaire de la porteria visitant.
A la represa un gol d'oportunisme de Xevi Cornellà i una genialitat de Maldo van situar el 4 a 0 final al marcador.

Destacar que va ser un partit amb força alternatives tot i que els de Masies van dominar el partit i van gaudir de més ocasions que els visitants. Vam poder veure debutar Toni a la porteria amb gran solvència i seguretat, Martí al lateral amb una demostració de solidesa i de que costarà superar-lo, Vilar amb una bona anticipació i poques complicacions en el joc i un Jordi a la davantera que va demostrar una gran velocitat i aptituds per la pressió.
Continuen els entrenaments de l'equip per assolir un bon nivell de forma de cara al debut de l'equip a finals de mes en la competició de lliga. Continuarem informant de la pretemporada i de qualsevol possible novetat en l'equip.












2 comentaris:

Anònim ha dit...

bones
desde avui hi ha un nou blog operatiu on podreu deixar els vostres comentaris de cada jornada aixi com aportar els resultats.
www.terceraregional3.blogspot.com

Anònim ha dit...

Bones,

Desde avui esta operatiu un blog amb tota la informació de tercera regiongal grup 3, on hi podreu trobar els resultats i a on i podreu posar els vostres comentaris sobre els equips i jugadors.

El blog es terceraregional3.blogspot.com.