1/9/08

Bon test al camp del Rodenc (Rodenc 2 - Masies 2)

El passat dissabte l'Atlètic Masies de Roda va disputar el seu segon partit de la pre-temporada al veí camp Municipal de Roda de Ter contra l'Atlètic Rodenc. Val a dir que el rival del conjunt masienc és un conjunt de la 2a regional i que s'ha reforçat força de cara a la propera temporada. Destacar per part del Masies el debut del jove local Jordi Cornellà que encara no havia pogut disputar cap minut amb els nostres. També va ser dubte fins a última hora Jordi Munts amb uns problemes en un bessó que al final va superar.
El marc per la disputa del partit era immillorable donat l'excel·lent estat de les instal·lacions de Roda de Ter que compten amb una gespa artificial de gran qualitat que fa que es pugui jugar a futbol d'una manera molt fàcil. El partit va tenir diverses fases de domini per a cadascun dels dos equips. D'inici el conjunt masienc va sortir una mica més centrat que un Atlètic Rodenc que encara no havia debutat aquesta temporada. Això va permetre al nostre equip avançar-se en el marcador gràcies a una excel·lent jugada per la banda de Jordi Sunyol que va definir amb gran qualitat per aconseguir el primer gol del partit. A partir d'aquí l'equip es va relaxar i això ho va aprofitar el Rodenc per remuntar el marcador en dos gols propiciats per badades defensives que cal corregir. Primer una innocent falta a la frontal de l'àrea que en ésser executada va tocar la barrera i va despistar el porter Sabata i sumava l'empat a 1 en el marcador. Uns instants després un malentès en la defensa va deixar un jugador rodenc sol davant Sabata que va ser afusellat sense contemplacions. Fins a la mitja part domini de l'equip local però sense excessives jugades de perill.
En la represa l'equip masienc va sortir més centrat que el rival i va aconseguir moure la pilota amb més solvència al mig del camp. L'equip local acusava en aquests moments la manca d'entrenament donat que aquesta era la seva primera setmana de treball. Va ser en un jugada embolicada prop de la frontal de l'àrea local on Quim Sunyol després de desfer-se de 3 defenses i el porter va aconseguir amb la punta de la bota i després de picar en el pal el segon gol de l'equip visitant. Fins a deu minuts pel final l'equip visitant va gaudir de diverses ocasions clares que va resoldre amb gran solvència el porter del Rodenc. L'equip local també va disposar d'ocasions amb cert perill gràcies a les internades dels seus homes de banda que es van mostrar incansables i sobretot rapidíssims al llarg de tot el partit. El resultat final del partit empat a 2 gols.
El balanç del partit és que l'equip s'està acoplant mica a mica i que necessita corregir certes errades defensives per mostrar-se més solvent a darrera i afinar la punteria a davant perquè es desaprofiten moltes ocasions de gol. El Rodenc va ser un rival molt complicat i no tenim cap dubte que aquest any amb la plantilla que han confeccionat donaran molta guerra al seu grup de 2a regional.
Aquesta setmana l'equip té un doble compromís: dissabte a la tarda partit al camp de Masies de Roda envers els antics jugadors del club en la seva època a aficionat; el diumenge a dos quarts de 6 de la tarda partit de festa major contra el Santa Eugènia de 2a regional per tancar la pre-temporada. Tan aviat com puguem posarem imatges dels darrers compromisos dels homes de Jan Vilaregut.