29/9/08

Sang, suor i sunyolassus (Santperenca 2 - Atlètic Masies de Roda 2)

Ahir diumenge l'Atlètic Masies de Roda va disputar el seu tercer partit del campionat de Tercera Regional al camp de la Santperenca. Cal dir que les condicions del terreny de joc i de les remodelades instal·lacions de Sant Pere són dignes d'elogi i de gaudi pel que hi pugui jugar. L'alineació dels visitants presentava força canvis respecte els dos primers partits de lliga i a la banqueta Jan Vilaregut va cedir el seu lloc a Miki donat que havia de complir amb uns compromisos institucionals a Masies. Val a dir que l'equip local és un equip que l'any anterior estava a 2a regional i de ben segur serà un dels equips capdavanters d'aquesta lliga. S'ha reforçat amb força jugadors i presenten un bloc veterà capaç de fer un bon futbol i complicar la vida a qualsevol equip que visiti el seu camp. El partit va començar amb un cert domini de la pilota per part dels locals amb un conjunt masienc força ben posicionat al camp. I és que aquesta era una de les mancances que s'havien observat els dos primers partits i que s'havia treballat entre setmana per tal de corregir-ho. Però per aquelles coses del futbol els visitants van agafar empenta i amb un xut llunyà de Jordi Sunyol que va superar el porter local per alt els visitants es van avançar. Va ser un xut amb tota la intenció del món i que ja havia intentat en dues ocasions la setmana anterior obtenint dos travessers. Va ser el primer sunyolassu del partit. El Masies es va treure del damunt el domini dels locals i va generar dues ocasions més obra de Sunyol que haurien pogut suposar algun gol més. La Santperenca de mentre s'apropava en jugades aïllades però sense excessiu perill per a la porteria de Sabata fins que en un corner un jugador local va rematar sol i va fer pujar l'empat al marcador. Es va arribar a la mitja part amb empat a 1.
A la represa les coses semblaven continuar igual amb molt de migcampisme i força joc subterrani per part d'algun jugador local. Fruït de les provocacions i d'alguna entrada força dura que va rebre Barbens es va enganxar amb un jugador local i l'àrbitre el va expulsar. Pel jugador local el premi va ser marxar del partit sense amonestació. El joc es va endurir per part dels dos equips en aquesta segona part arrel de la tensió que hi havia al terreny de joc. Però amb 10 homes va tornar a aparèixer Jordi Sunyol per engaltar un altre gran xut des de fora de l'àrea que va picar als dos pals i va entrar. El segon sunyolassu del partit i la confirmació que el primer gol no havia estat un xurro. A partit d'aquí els masiencs es van dedicar a defensar la posició amb un posicionament dins el camp força correcte i a realitzant algun contraatac sense massa perill. L'equip local va presionar més la porteria de Sabata sense excessiva sort fins que en una jugada amb un desajust en les marques defensives un davanter santperenc va rebre a dins l'àrea i es va girar aconseguint un bon gol que suposava l'empat a 2. D'aquí al final només destacar la segona expulsió del partit per dues amonestacions a Calm.
D'aquest partit cal destacar vàries coses: primer de tot l'entrega, fons físic i caràcter que va mostrar l'Atlètic Masies de Roda; en segon lloc el bon debut de Sabata a la porteria de l'equip masienc; en tercer lloc que la Santperenca va demostrar que és un aspirant al títol pel bon bloc que ha conformat i pel seu bon futbol i caràcter; i per últim destacar el partit de Juanma en defensa, el control de pilota i distribució d'Estragués al mig del camp i una setmana més un Jordi Sunyol que està en una ratxa que esperem no perdi.
La setmana vinent jornada de descans per als nostres per a preparar el pròxim partit a casa que serà d'aquí dues setmanes contra el Cantonigròs.

Atlètic Masies de Roda: Sabata, Cornellà, Calm, Juanma, Maldo, Baulenas, Estragués, Kuni, Puigderrajols, Barbens i Sunyol. També: Munts, Vicenç, Xuri, Arumí i Suárez.

Gols: 0-1 Sunyol, 0-2 Sunyol.