21/9/08

Eficàcia + ofici = 3 punts (Atlètic Masies de Roda 2 - Vall del Ges 4)

Aquest dissabte es va disputar la segona jornada de lliga a Tercera Regional en el que suposava el debut oficial de l'equip masienc a casa i coincidia amb la disputa del I Trofeu de Festa Major de Masies de Roda. Doncs les coses no podien anar pitjor parlant a nivell de resultat pel nostre equip doncs la Vall del Ges es va endur els tres punts i el trofeu de festa major. Semblava que el Masies havia surtit més enxufat que en la jornada anterior i es veia que l'equip estava més còmode en el terreny de joc local que no pas la setmana anterior en el petit camp de Vinyoles. Els primers minuts van ser de tanteig amb repartiment de la possessió per ambdues bandes però en una pilota a la frontal de l'area masienca un davanter del conjunt visitant va engaltar un fort xut que va entrar per l'escaire de la porteria local fent inútil els esforços de Ribas per agafar-la. De totes maneres aquest gol no va minar la moral dels locals que van continuar empenyent. Les arribades s'anaven fent cada cop més clares però en una jugada de mala sort Ribas no va poder controlar la pilota i aquesta es va acabar colant a la porteria local posant el 0-2 al marcador. Els homes de Jan Vilaregut van desplegar el seu poder ofensiu a partir d'aquest moment creant nombroses ocasions sobre la porteria visitant. En dues ocasions el pal, en d'altres la gran tasca del porter visitant i la mala punteria masienca tan sols van permetre que en una jugada d'habilitat de Jordi Sunyol amb vaselina al porter i ajuda d'un defensa visitant incloses el Masies retallés la diferència. A bon segur que si la primera meitat dura deu minuts més els locals haurien empatat gràcies a l'empenta que duien. Així es va arribar a la mitja part.
En la represa els masiencs van tornar a sortir a per la victòria amb clares ocasions de gol a l'àrea visitant però sense materialitzar-ne cap. Això ho van aprofitar els visitants per anotar dos gols més en dues jugades de contraatac. Els locals van acusar el gran esforç realitzat i van abaixar els braços. Només a les acaballes del partit Baulenas va transformar un penal comès sobre Maldo.
Remarcar l'ofici i el contraatac letal que van demostrar els visitants que amb poques ocasions de gol van anotar 4 vegades. Potser el resultat va ser excessiu però no hi ha res a dir del bon partit que van fer els dos equips. Futbol ofensiu i seriós tot i que no van portar la victòra als nostres.
La setmana vinent difícil desplaçament al camp de la Santperenca. Esperem que el resultat sigui més favorable als nostres.

Atlètic Masies de Roda: Ribas, Suárez, Calm, Miki, Vicenç, Juanma, Munts, Estragués, Puigderrajols, Jordi Sunyol i Xuri. També: Barbens, Baulenas, Maldo, Quim Sunyol i Jordi Cornellà.