7/9/08

Empat treballat (Santa Eugènia 3 - Atlètic Masies de Roda 3)

En el marc dels actes de la Festa Major de Santa Eugènia de Berga aquesta tarda l'equip masienc s'ha enfrontat amb l'equip de 2a regional d'aquesta població. El partit s'ha resolt als penals després d'un partit amb una part per a cada equip i que ha acabat amb empat a 3 gols. En el primer temps el nostre conjunt, que avui estrenava la segona indumentària, ha sortit molt adormit i mal posicionat i això ho han aprofitat els locals per fer córrer la pilota i els masiencs darrera aquesta. Primer amb un xut llunyà des de fora l'àrea que Sabata no ha pogut aturar donat que tenia jugadors en la trajectòria de la pilota i després per un contraatac per la banda dreta que ha acabat amb el segon gol. S'ha arribat a la mitja part amb un marcador de 2 a o a favor dels locals doncs. En la represa els homes de Jan Vilaregut han sortit més centrats i han aconseguit fer-se els amos de la pilota amb un major control al mig del camp i una millor col·locació de totes les línies. Així ha arribat el primer gol dels masiencs obra de Jordi Cornellà després d'una jugada de lluita per la pilota de Quim Sunyol que ens té acostumats a no donar cap pilota per perduda i sol treure profit de jugades embolicades com la del camp del Rodenc. Quan semblava que els nostres s'animaven el Santa Eugènia ha anotat el tercer gol amb un contraatac finalitzat amb una bella vaselina. Però a partir d'aquí ha vingut l'empenta final dels visitants que en dues jugades a pilota parada han aconseguit l'empat a 3 amb gols de Calm i Miki. Calm s'estrenava avui en partit amb el Masies contra el seu ex-equip. A la tanda de penals i després d'una vintena de penals per banda l'equip local s'ha endut el trofeu de Festa Major. A partir de la setmana vinent ja engeguem amb la competició oficial al camp del Vinyoles. Esperem que els resultats continuïn acompanyant els masiencs.




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Primer de tot FORÇA MASIES!!!!
Soc un aficionat al Masies, he seguit l´equip a cada partit, i creec que hi ha suficient plantilla per estar dels 5 primers, i si les coses es fan ven fetes ( pinya, entrenar be, jugadors als seus llocs etc... ) es pot espirar a la 2ona regional!
Creec que la base en tots els equips es una defensa segura, i un mig del camp fort i em toc, em aixo les ocasions i els gols solen arribar.
Nomes es un comentari personal!
Sort per la lliga que comença, i força Masies!

Anònim ha dit...

Caram tu, quin bon equip que teniu!
Ahir, ho vaig veure, perque jo soc un jugador del Santa Eugènia.
A veure si teniu sort i l´any que be ens trobem a 2ona!
Una altre cosa: Calm, et pudies guardar al gol per la lliga No?
jejejeje. (es broma)
Que tingeu sort!

Anònim ha dit...

Un partit distret però amb un llarg entrenament de xuts a la porteria..eh! van ser 14 o uns 20...?? uf!!