14/9/08

Tarda de núvols trencats i futbol gris (Vinyoles 1 - Atlètic Masies de Roda 2)

En la tarda d'ahir es va produir el debut de l'Atlètic Masies de Roda en partit oficial al camp del Vinyoles en el que suposava la 1a jornada del grup III de 3a territorial. El partit es va disputar en el petit camp de gespa natural que els locals utilitzen habitualment. La gespa estava un pèl alta però la pluja intermitent que va anar caient al llarg del partit va permetre que la pilota corrés força. En el primer temps i amb els nervis lògics del debut es va poder veure un Atlètic Masies de Roda imprecís en el control però amb intenció de jugar la pilota el màxim possible. La velocitat del terreny de joc i les seves reduïdes dimensions feien que un mal control provoqués de seguida un contraatac dels locals que estaven molt a sobre. En aquest període van arribar dos gols per al conjunt visitant: primer una centrada de Baulenas que Xuri va rematar de cap magistralment per posar la pilota lluny de l'abast del porter local i després va ser Kuni qui aprofitant una passada a l'espai va batre per alt la sortida del porter local. D'aquesta manera els dos davanters masiencs ja havien marcat en el seu primer partit oficial. Destacar que el primer gol oficial del nostre club ha estat obra de Marcel Muñoz "Xuri". A partir d'aquí l'equip es va relaxar i els locals van crear algunes ocasions de gol com un xut de falta que va picar al travesser. Sense gaire més història es va acabar la primera part.
En la represa el partit va canviar totalment. Els de Vinyoles van sortir amb la intenció d'equilibrar el partit i amb un major control de pilota i jugades de perill van estar apunt d'aconseguir el seu objectiu. El nostre conjunt va estar molt espès en aquesta segona part sense aconseguir controlar la pilota i cedint terreny als locals provocant que es disputés la major part d'aquest període en la meitat de camp que defensàvem. La major intensitat i ganes dels locals els va donar força ocasions de gol i en una jugada dins l'àrea de l'Atlètic Masies de Roda el colegiat va xiular un dubtós penal que va suposar el primer gol pels de Vinyoles. A partir d'aquí poca història més: una expulsió per banda (Calm pel Masies), un travesser més pels de Vinyoles, dues o tres ocasions de gol clares pels locals i un Ribas pletòric que va fer un parell d'intervencions brillants que ens van salvar els punts. Potser el resultat més just per aquest partit no és el que va acabar reflectint el marcador (Vinyoles 1 - Atlètic Masies de Roda 2).
La conclusió final és que arrenca la lliga i ja tenim 3 punts al sac. Cal que l'equip ajusti una sèrie de defectes tàctics i que la intensitat millori en els propers partits per mantenir la bona línia mostrada a la pre-temporada. Deures per als de Jan Vilaregut que en la propera jornada reben a casa la Vall del Ges.

Atlètic Masies de Roda: Ribas, Suárez, Miki, Calm, Vicenç, Juanma, Baulenas, Estragués, Puigderrajols, Xuri i Kuni. També Barbens, Jordi Cornellà, Quim i Maldo.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi poseu moltes ganes i il·lusió i això es nota al camp...Segur que aquest nou equip el difruteu

Anims i Visca el Masies!

Una aficionada